Δελτίο Τύπου για ασφαλιστικές ενημερότητες


Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης συναντήθηκε με την Διευθύντρια του Τοπικού ΙΚΑ Κομοτηνής κα. Μαγδαληνή Τσιουμάκα, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματοβιοτέχνες της περιοχής.
Αφού αναλύθηκαν θέματα που άπτονται του Ασφαλιστικού φορέα του ΙΚΑ και παράλληλα έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για τις ρυθμίσεις πού έχει εξαγγείλει η Διοίκηση του ΙΚΑ, όσο και για τις ασφαλιστικές ενημερότητες που καθημερινά χρειάζονται οι επιχειρηματίες, αποφάσισαν πως η Ασφαλιστική Ενημερότητα για τους αναπόγραφους εργοδότες θα εκδίδεται αυθημερόν με την υποβολή της αίτησης. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις εκείνες που θα προκύψει κάποια εκκρεμότητα.
Απαρχή μιας νέας συνεργασίας και δήλωση πρόθεσης βοήθειας προς τους επαγγελματίες από την μεριά της διοίκησης του τοπικού καταστήματος του ΙΚΑ.
Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στελεχώνουν την τοπική υπηρεσία, να δεσμευτεί για την άμεση και συνετή συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής μας και να ζητήσει από τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους της περιφερειακής ενότητας της Ροδόπης να ενδυναμώνουν με την παρουσία τους, τις προσπάθειες του συνδικαλιστικού οργάνου τους.



Με Συναδερφικούς Χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
ΒΕΖΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Γενικός Γραμματεύς
ΔΟΜΒΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: