ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ MΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗσ Α της ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Α.Ε. «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ MΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 1-49 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ», πρόκειται να αιτηθεί τη συμμετοχή της στο παραπάνω πρόγραμμα.

Προαπαιτούμενο της συμμετοχής της είναι η επιλογή οικονομικού συμβούλου, ο οποίος καλείται να εκπονήσει μελέτη με θέμα «Σύνταξη κλαδικού σχεδίου διαρθρωτικής προσαρμογής μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης». Η αμοιβή του συμβούλου καθορίζεται στο 70% της προϋπολογιζόμενης αξίας του έργου.

Ο φάκελος υποψηφιότητας υποβάλλεται στην γραμματεία της Ομοσπονδίας, επί της οδού Σοφοκλή Κομνηνού 13 – Κομοτηνή, σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που διατίθεται είτε ηλεκτρονικά από την διεύθυνση http://omospondia.blogspot.com και http://www.omospondia.info/ , είτε και σε έντυπη μορφή από τα γραφεία της Ομοσπονδίας επι της οδού Σοφοκλέως Κομνηνού 13, Κομοτηνή. Τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιότητας ορίζεται η 28/2/2011 και ώρα 11:00

Διευκρινιστικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής της αίτησης και των σχετικών δικαιολογητικών για την πληρότητα του φακέλου παρέχονται από την γραμματεία της Ομοσπονδίας, στο τηλέφωνο 2531022384.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΕΖΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: